Lennu korraldamine & viisa taotlus

Kuna tegemist on au pair programmiga, oleme meie sinu sponsorid J-1 Exchange Visitor Visa jaoks. See on ainus viisa, millega võib legaalselt USAsse au pairina reisida. Sinu J-1 viisa kehtib 12 kuud, millele järgneb 30-päevane lisaperiood, mille jooksul võid sa USAs ringi reisida. Me saadame sulle kogu vajaliku informatsiooni viisa taotlemise kohta ja aitame sind kogu protsessi vältel. Viisat pead sa taotlema USA saatkonnas, kus pead panema kinni aja individuaalsele intervjuule. Pärast seda väljastatakse sulle viisa.
Cultural Care Au Pair korraldab sinu lennureisi sulle lähimast lennujaamast USAni. Kõigepealt lendad sa New Yorki, kus toimub koolitus Au Pair Treeningkoolis, seda kõike enne kui sa oma võõrustajapere juurde lähed. Ära muretse, kui sa oled lennu pärast veidi närvis, me vastame hea meelega kõigile su küsimustele.
Ühest linnast ja lennujaamast lahkuvad au pairid reisivad koos. New Yorgi lennujaamas ootavad sind Cultural Care Au Pairi esindajad, kes su Au Pair Treeningkooli viivad.
Sa võid reisida USAsse peaaegu ükskõik, mis nädalal aastas! Sobitusprotsessi käigus lepite te koos võõrustajaperega kokku sobiva saabumiskuupäeva. Niipea kui see on kinnitatud peaksid sa teadma enam-vähem kindlat lahkumiskuupäeva, tegelik kuupäev ja aeg aga kinnitatakse, kui su lennupileteid väljastatakse.
Cultural Care Au Pair korraldab sulle ka transpordi sinu võõrustajapere juurde. Pärast nädalat Au Pair Treeninkoolis, reisid sa oma Ameerika pere juurde bussiga või lennukiga.

Eelregistreeru nüüd Infopäevad